Asunnot ja vuokraus

Asuntojen vahvuus on sijainti

Asuntomme sijaitsevat Vantaalla Kivistön uudella alueella Safiiriaukion laidalla aivan juna-aseman vieressä. Tyylikkäästi kalustetuissa, kodinomaisissa asunnoissa viihtyy niin lyhyen kuin pidemmänkin ajan. Vuonna 2016 valmistuneissa asunnoissa ei hukkaneliöitä ole ja huomiota on kiinnitetty muun muassa toimiviin keittiöihin sekä ekologiseen asumiseen. Asunnot ovat täysvarusteltuja ja kaikki on viimeisen päälle tiskikonetta, pyykinpesukonetta ja TV:tä myöten. Majoittujan ei tarvitse tuoda kuin itsensä ja henkilökohtaiset tavaransa, kuten hygieniatuotteet ja sen jälkeen voi asua kuin kotona.

Kivistö sijaitsee erinomaisella paikalla Hämeenlinnanväylän kupeessa, Kehäradan varrella. Matkaa Helsingin keskustaan on 17 km ja Tikkurilaan uutta Tikkurilantietä pitkin 11 km. Junia kulkee 10 minuutin välein ja matka Kivistöstä lentoasemalle kestää vain 7 minuuttia, Tikkurilaan 15 minuuttia ja Helsingin keskustaan n. 25 minuuttia.

Asunnoissamme minimiasumisaika on 7 päivää. Hinnat määräytyvät pääasiallisesti asumisajan ja asuntotyypin perusteella. Sivuilla esitetyt hinnat ovat ohjeellisia. Yli kuukauden vuokrauksiin sisältyy loppusiivous.