Yrityksille

Tarjoamme kustannustehokkaita majoitusratkaisuja

Autamme yrityksiä, vakuutusyhtiöitä ja julkisyhtiöitä saamaan ketterästi ja joustavasti, joko äkilliseen tai suunniteltuun tarpeeseen sopivia asumis- ja majoituspalveluita heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen. Kalustettu asunto on hotellia edullisempi vaihtoehto ja kilpailukykyinen tavalliseen vuokra-asuntoon verrattuna. Väliaikaiset asuntomme ovat täysvarusteltuja ja hintaan sisältyy aina alv, vesi, sähkö ja langaton internet. Lisäksi majoittujalla säästyy rahaa, kun hän voi laittaa ruokaa omassa keittiössään. Tarjoa työntekijällesi tai asiakkaallesi koti silloin, kun he eivät voi olla omassaan.

 

Miksi Reallet?

Henkilöstösi tai asiakkaittesi majoittaminen kalustettuun asuntoon on kustannustehokasta sekä huomattavasti ahdasta hotellihuonetta mukavampi. Säästä aikaa ja rahaa valitsemalla Reallet kumppaniksesi majoitusasioissa.

01

Hyvä hinta-laatusuhde

Asuntomme ovat täysvarusteltuja tyynystä televisioon. Asunnoissa on kilpailukykyiset hinnat ja olemme panostaneet viihtyvyyteen sekä asumisen helppouteen.

02

Erinomainen sijainti

Asunnot sijaitsevat kasvavalla ja trendikkäällä Kivistön alueella Vantaalla aivan juna-aseman vieressä. Kivistöstä on loistavat kulkuyhteydet niin Helsinkiin, lentokentälle kuin Tikkurilaankin.

03

Uuttakin uudempaa

Tyylikkäässä kalustetussa asunnossa viihtyy varmasti niin lyhyen kuin pidemmänkin ajan. Asunnot sijaitsevat juuri valmistuneessa kerrostaloissa ja ne ovat kalustettu upeasti uusilla huonekaluilla sekä kodinkoneilla.

Kilpailukykyiset hinnat

Asunnoissamme minimiasumisaika on 7 päivää ja maksimimäärä on sovittavissa. Hinnat määräytyvät pääasiallisesti asumisajan, asuntotyypin sekä valittujen lisäpalveluiden perusteella. Sivuilla esitetyt hinnat ovat ohjeellisia. Lopullisen hinnan saat tietoosi tekemällä tarjouspyynnön. Yli kuukauden vuokrauksiin sisältyy loppusiivous. Asunnoissa on kaikki viimeisen päälle tiskikonetta, pyykinpesukonetta ja TV:tä myöten. Majoittujan ei tarvitse tuoda kuin itsensä ja henkilökohtaiset tavaransa, kuten hygieniatuotteet ja sen jälkeen voi asua kuin kotonaan.

Haluamme tarjota joustavat ehdot asiakkaillemme. Kerro meille tarpeistanne niin etsimme teille sopivimman ratkaisun.
Tutustu asuntoihimme tästä!